Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310498

Amistoso (Int., RC) 731310498 Información oficial sobre el partido 731310498 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 6 - 3 Ca$h Utd Alineación oficial del equipo 'Ca$h Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 4 - 3 Ca$h Utd Alineación oficial del equipo 'Ca$h Utd' en el partido
Tiene suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Barreiros Diesel

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Jorge Carlos Galán de Barreiros va demostrar les seves habilitats al minut 35 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pedro Carreras Serra va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 78.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Barreiros prenia la batuta de l'encontre al minut 84, quan en Kimetz Irubetagoiena va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): Passats 96 minuts, Elder da Silva, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Barreiros es posava per davant!
  • 131 Minuto 97 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kimetz Irubetagoiena es va introduir dins la defensa central al minut 97, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 103 (Gol por la derecha): Baraquiel Gradoli va incrementar l'avantatge de Barreiros amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Desgurra no s'ho podia creure.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 36 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Elder da Silva sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

Ca$h Utd

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gunther Daemers va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Ignacio Andrade va augmentar l'avantatge de Ca$h a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Gunther Daemers va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Gunther Daemers va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Marco Fortuna quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ca$h va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Lucas Lindström va quedar-se sol davant el porter Moisés de la Ossa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Charles-François Timmerman marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jean-Philippe Autret que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Valter Kapetanović de Ca$h va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.