Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310324

Amistoso 731310324 Información oficial sobre el partido 731310324 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Inter de Mithlond Alineación oficial del equipo 'Inter de Mithlond' en el partido 6 - 1 Mangantes c.f. Alineación oficial del equipo 'Mangantes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter de Mithlond Alineación oficial del equipo 'Inter de Mithlond' en el partido 3 - 1 Mangantes c.f. Alineación oficial del equipo 'Mangantes c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Mithlond

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Kjell Pettersen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mithlond.
  • 190 Minuto 17 (Gol de falta): Al 17 minuts, El Mithlond va fer el 2-0. En Ammuch Aadel va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mithlond va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ammuch Aadel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 61, en Iván Villamañán del Mithlond va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Henri Ameloot que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 1.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de Mithlond van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ammuch Aadel augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Iván Villamañán va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 66 de joc. Miguel Benítez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 6 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Iván Villamañán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Quintanilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Quintanilla al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Toño Biarnés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Mangantes c.f.

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Ganca arribés a peus de Antonio Javier Tapia Vega, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mangantes el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Seme Abetxuko, al minut 16 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): Després de 71 minuts, Seme Abetxuko va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Albert Cabanyes el va poder desviar a córner.