Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309845

Amistoso (Int.) 731309845 Información oficial sobre el partido 731309845 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

FC Super-Kick Alineación oficial del equipo 'FC Super-Kick' en el partido 1 - 5 FC Apple United Alineación oficial del equipo 'FC Apple United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Super-Kick Alineación oficial del equipo 'FC Super-Kick' en el partido 0 - 3 FC Apple United Alineación oficial del equipo 'FC Apple United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Super-Kick

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jakob Dallinger! Un inimaginable dribbling sobre Ümit Ekrem va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Super-Kick.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Loidl de Super-Kick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Loidl es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Apple United

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de United. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alexander Hamader xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Traianos Manosaridis va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 38 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, United va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Traianos Manosaridis.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Keno Senk va augmentar l'avantatge de United a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Agin Körner va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Traianos Manosaridis quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Agin Körner, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Micha Baierle va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ümit Ekrem, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ümit Ekrem va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Traianos Manosaridis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Keno Senk de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agin Körner de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.