Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309508

Amistoso (Int.) 731309508 Información oficial sobre el partido 731309508 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido 1 - 1 Renascuti din cenusa Alineación oficial del equipo 'Renascuti din cenusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido 2 - 1 Renascuti din cenusa Alineación oficial del equipo 'Renascuti din cenusa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biebricher Kickers

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Hannes Caspar de Kickers va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Armin Bublitz del Kickers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marcus Staltner va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marcelo Omčikus, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Kickers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Armin Bublitz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Andi Valtera quasi empata el partit per a Kickers, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Oliver Immervoll va estar a punt d'empatar per a Kickers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kelaja Nicollier va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Kickers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Phil von Bülow ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Kickers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andi Valtera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kelaja Nicollier.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Kickers va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Marcus Staltner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Armin Bublitz de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Marcelo Omčikus de Kickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Renascuti din cenusa

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marcos Francisco Urriaga quedar desmarcat i marcar per a Renascuti al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.