Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309438

Amistoso (Int., RC) 731309438 Información oficial sobre el partido 731309438 en Hattrick

08.05.2024 13:00:00

FC skipt ter neffens Alineación oficial del equipo 'FC skipt ter neffens' en el partido 1 - 4 Real Viimsi Alineación oficial del equipo 'Real Viimsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC skipt ter neffens Alineación oficial del equipo 'FC skipt ter neffens' en el partido 2 - 0 Real Viimsi Alineación oficial del equipo 'Real Viimsi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC skipt ter neffens

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): neffens va reduir el marcador al minut 72 a 1 - 4 quan Anatole Deshayes va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): neffens va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Nathan Kurp va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Lars Kallis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Real Viimsi

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Real va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Yiorgos Mpissias va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Yiorgos Mpissias va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Yiorgos Mpissias va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Real gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Indrek Kull va augmentar l'avantatge de Real a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.