Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309074

Amistoso (Int.) 731309074 Información oficial sobre el partido 731309074 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

ZVEZDITE NA KVARTALA Alineación oficial del equipo 'ZVEZDITE NA KVARTALA' en el partido 4 - 4 Realni Warszawa Alineación oficial del equipo 'Realni Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ZVEZDITE NA KVARTALA Alineación oficial del equipo 'ZVEZDITE NA KVARTALA' en el partido 4 - 3 Realni Warszawa Alineación oficial del equipo 'Realni Warszawa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZVEZDITE NA KVARTALA

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bo Göran Gustavsson la va convertir en gol amb un remat de cap en Maksim Georgiev tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 12 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Angel Yankov de ZVEZDITE empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Corria el minut 54 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tzvetan Donchev, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Sebastian Wojtania va donar a ZVEZDITE un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Wojtania va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Realni Warszawa

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Warszawa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Igor Koperski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Warszawa va ser finalitzada des de l'esquerra per Amadeusz Penk al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Amadeusz Penk va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Taj Janssen, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Warszawa van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 74, quan Mitruţ Părău va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mieczysław Pupek va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Lech Cieślewicz de Warszawa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!