Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308741

Amistoso (Int., RC) 731308741 Información oficial sobre el partido 731308741 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Bloque 5 Alineación oficial del equipo 'Bloque 5' en el partido 2 - 3 The Real Team United Alineación oficial del equipo 'The Real Team United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bloque 5 Alineación oficial del equipo 'Bloque 5' en el partido 0 - 3 The Real Team United Alineación oficial del equipo 'The Real Team United' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloque 5

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Johann te Brömmelstroet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bloque es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En José Álvaro Zallas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcos Sebastián que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Azabache va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aureli Alamà de Bloque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Cortadillo de Bloque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Real Team United

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aleksander Giernalczyk.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dritim Trako de TRTU marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Dritim Trako que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Herrmann Dilger al minut 5 semblava entrar, però Torsten Jørgensen va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Ray Barnett va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Aleksander Giernalczyk va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Torsten Jørgensen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bloque. La jugada d'estratègia del TRTU per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mathies Parin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Herrmann Dilger de TRTU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Ray Barnett va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Torsten Jørgensen va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Soto.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Villiam Storm de TRTU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.