Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308681

Amistoso (Int., RC) 731308681 Información oficial sobre el partido 731308681 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido 3 - 2 Hinkebein Club Tribschen Alineación oficial del equipo 'Hinkebein Club Tribschen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido 7 - 0 Hinkebein Club Tribschen Alineación oficial del equipo 'Hinkebein Club Tribschen' en el partido
Es un cenizo 7.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

festucs

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a festucs va ser Txema Errazu.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Txema Errazu va incrementar l'avantatge de festucs amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Txirrita Beratua ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, festucs es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Miguel Ángel Matapozuelos es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Rubén Torre Palacio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Osabaritz Lukiain de festucs es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Osabaritz Lukiain es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Torre Palacio de festucs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Moñino de festucs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hinkebein Club Tribschen

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Hinkebein van mostrar una bona compenetració quan al minut 43 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Joni Ikävalko va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Joni Ikävalko va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Jean-François Kempter va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francisco Amézaga va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.