Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308652

Amistoso (RC) 731308652 Información oficial sobre el partido 731308652 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Rayo Trujillano Alineación oficial del equipo 'Rayo Trujillano' en el partido 1 - 2 GenghisTeam Alineación oficial del equipo 'GenghisTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Trujillano Alineación oficial del equipo 'Rayo Trujillano' en el partido 1 - 2 GenghisTeam Alineación oficial del equipo 'GenghisTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Trujillano

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Manel Echegaray al minut 12, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Trujillano i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Trujillano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Picaso en un 1 contra 1 amb el porter Franciszek Zagroba, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Trujillano va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Óscar Picaso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos José Sierra Márquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Franciszek Zagroba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manel Echegaray va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Óscar Picaso de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): En David Ortega del Trujillano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Fuentes González.

GenghisTeam

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): GenghisTeam van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 32, quan Cristian Moncada Maza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 113 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Todor Chocho que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a GenghisTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GenghisTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Alén, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Benjamien D'Joos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Nogarola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): GenghisTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Nogarola va desviar el xut final de Todor Chocho després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 78, quan en Miguel Fano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Miguel Fano va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): Saverio Gisondi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 116, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rogier Coens de GenghisTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saverio Gisondi de GenghisTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.