Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308381

Amistoso 731308381 Información oficial sobre el partido 731308381 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

ponfilo Alineación oficial del equipo 'ponfilo' en el partido 6 - 2 cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ponfilo Alineación oficial del equipo 'ponfilo' en el partido 5 - 2 cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ponfilo

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): ponfilo va agafar avantatge al minut 36 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Nikola Hofbauer fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nikola Hofbauer es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan ponfilo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dicky Timmerman des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ponfilo a 4 - 1. Petar Sandaldomuzov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dicky Timmerman va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): ponfilo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Simeón Gavín va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dicky Timmerman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sven Sonthofen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaizko Ateka de ponfilo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

cOcOn

Goles Goles

  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): cOcOn va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Doo-Ki Lee.
  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 5 - 2 va ser Doo-Ki Lee. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cOcOn que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tom Soldat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Hugo Américo Fillol va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 87, i va passar la pilota a Ánxel Dans, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Guaire Cereceda després que el jugador de cOcOn li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.