Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308183

Amistoso (Int., RC) 731308183 Información oficial sobre el partido 731308183 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

STJ Alineación oficial del equipo 'STJ' en el partido 4 - 0 Real Cabicas Aniv F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cabicas Aniv F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STJ Alineación oficial del equipo 'STJ' en el partido 2 - 0 Real Cabicas Aniv F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cabicas Aniv F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STJ

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ünal Kaplan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Javier Ortega de STJ va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de STJ a 3 - 0. Antonio Galbarriatu va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): STJ va augmentar la diferència quan Javier Ortega no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): STJ va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Rıdvan Payır va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Real Cabicas Aniv F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Américo Paulino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Serrão de Cabicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Bruno Serrão de l'equip Cabicas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.