Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308170

Amistoso (Int.) 731308170 Información oficial sobre el partido 731308170 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

Ganoderma Alineación oficial del equipo 'Ganoderma' en el partido 0 - 1 FC.SAGEATA-CONSTANTA Alineación oficial del equipo 'FC.SAGEATA-CONSTANTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ganoderma Alineación oficial del equipo 'Ganoderma' en el partido 0 - 2 FC.SAGEATA-CONSTANTA Alineación oficial del equipo 'FC.SAGEATA-CONSTANTA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ganoderma

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Ganoderma van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Guilherme Basto Oliveira, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ganoderma, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En János Szentpéteri va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, János Szentpéteri de Ganoderma es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC.SAGEATA-CONSTANTA

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Hafiz Asyari Ilham va posar els visitants FC.SAGEATA-CONSTANT per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Claudiu Iordache de FC.SAGEATA-CONSTANT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 64 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 64 la va desaprofitar Hugo Ernesto Rodríguez de FC.SAGEATA-CONSTANT, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Pekka Kivimäki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Reza Ghorbani, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.