Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307864

Amistoso (Int., RC) 731307864 Información oficial sobre el partido 731307864 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

ELX UE Alineación oficial del equipo 'ELX UE' en el partido 3 - 1 WYMAMLANI Alineación oficial del equipo 'WYMAMLANI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ELX UE Alineación oficial del equipo 'ELX UE' en el partido 4 - 0 WYMAMLANI Alineación oficial del equipo 'WYMAMLANI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELX UE

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Francisco Masferrer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francisco Chiriboga, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de ELX al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Luis do Rosal. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Santiago Carlán va estar a punt d'empatar per a ELX quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Emil Klausz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Santiago Carlán va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Emil Klausz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Nacho Galinsola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): ELX va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Carlán en un 1 contra 1 amb el porter Emil Klausz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El ELX ho intentava per la dreta per mitjà de Federico Corbo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alexander Andonov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

WYMAMLANI

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Florian Napierała va anar a parar al cap de James Havet que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a WYMAMLANI el 0 - 1.