Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307715

Amistoso (Int., RC) 731307715 Información oficial sobre el partido 731307715 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

Selección de fútbol de Ecuador Alineación oficial del equipo 'Selección de fútbol de Ecuador' en el partido 2 - 1 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Selección de fútbol de Ecuador Alineación oficial del equipo 'Selección de fútbol de Ecuador' en el partido 1 - 1 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selección de fútbol de Ecuador

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va premiar Selección amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Yasuo Tell va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 34 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yasuo Tell llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kristian Baltazar va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Matthias Luginbühl aquest no va estar a l'altura.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alcúdia. La jugada d'estratègia del Selección per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Henri Nikolajsen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Patrick Hiriart de Selección amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kristian Baltazar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en John Balimann s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aldric Gauduchon de Selección es va guanyar la targeta groga merescudament.

Alcúdia Town

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Luigino Pollina de Alcúdia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Miquèu Olives quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Timo Werner quasi aconsegueix empatar per Alcúdia al minut 76, però Oscar Engelsberger va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Timo Werner al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Alcúdia va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juan Jesús Vuelva que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Gunnar May von Grienbach de Alcúdia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.