Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307469

Amistoso (RC) 731307469 Información oficial sobre el partido 731307469 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido 6 - 2 Rateros CF Alineación oficial del equipo 'Rateros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido 1 - 1 Rateros CF Alineación oficial del equipo 'Rateros CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fachereus

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): 穆 (Mu) 存昉 (Cunfang) va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Fachereus, al minut 10. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): El jugador 穆 (Mu) 存昉 (Cunfang) de Fachereus es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Gonzalo Rueda Tomás va augmentar l'avantatge de Fachereus a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Fachereus va aconseguir el 4 - 2 quan Gustavo 'El leñador' Correa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 90 i semblava que Fachereus desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Saïd Cheaib va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 5 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan Fachereus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saïd Cheaib des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Gonzalo Rueda Tomás una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Lorenzo Coche va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lorenzo Coche al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Rueda Tomás va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abraham da Parafita.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Bienvenido Romero de Fachereus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rateros CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Giuseppe Beniero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sergio Irogarte va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 36.
  • 154 Minuto 83 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser 冯 (Feng) 轩梁 (Xuanliang). L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rateros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Domingotegui, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leonardo Coalla de Rateros va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pedro Araujo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.