Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307451

Amistoso (Int.) 731307451 Información oficial sobre el partido 731307451 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido 1 - 2 Peperones Alineación oficial del equipo 'Peperones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido 0 - 2 Peperones Alineación oficial del equipo 'Peperones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ulubli_lodosa

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ulubli_lodosa va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nicky Hansen aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Javier Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ulubli_lodosa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): ulubli_lodosa van sortir al contraatac al minut 16, però Javier Martínez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ulubli_lodosa, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Javier Martínez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Jaroslav Žolták del ulubli_lodosa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Jens Hägen quasi marca en una jugada assajada de córner que Isra Bayarri havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicky Hansen.

Peperones

Goles Goles

  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Domenico Pontiroli Gobbi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Peperones.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniele Lacroce va augmentar l'avantatge de Peperones a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Peperones va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Myślibor Montowski va desviar el xut final de Enrico Fioretti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Abdallah Aboubakari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Myślibor Montowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Daniele Lacroce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan Trapper després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Myślibor Montowski va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Stefano Ceron, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Peperones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Daniele Lacroce quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Myślibor Montowski, però la pilota va topar amb el travesser.