Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307353

Amistoso (Int., RC) 731307353 Información oficial sobre el partido 731307353 en Hattrick

08.05.2024 11:30:00

The Jocks Of Sarnia Alineación oficial del equipo 'The Jocks Of Sarnia' en el partido 4 - 3 TSG Grün-Weiß Löbejün Alineación oficial del equipo 'TSG Grün-Weiß Löbejün' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Jocks Of Sarnia Alineación oficial del equipo 'The Jocks Of Sarnia' en el partido 2 - 1 TSG Grün-Weiß Löbejün Alineación oficial del equipo 'TSG Grün-Weiß Löbejün' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Jocks Of Sarnia

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Nasher Al-Nono va donar a Sarnia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Ángel Alborelli de Sarnia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Nasher Al-Nono va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Lachlan Pierce va pentinar un córner cap al segon pal que Riccardo Zubani va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nasher Al-Nono va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

TSG Grün-Weiß Löbejün

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 36, el jugador visitant Manfred Main va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): TSG van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que David Roíz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de TSG no defallien en cap moment. Producte d'això, en Marcell Zdrazil va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El TSG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Marcell Zdrazil va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Marc Trondl de TSG, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TSG sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Reiko Brenn, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): David Roíz quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Jacek Fabian va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Bogenrieder de TSG es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.