Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307340

Amistoso (Int.) 731307340 Información oficial sobre el partido 731307340 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

zuzuniakos Alineación oficial del equipo 'zuzuniakos' en el partido 1 - 3 myrkynjuojat Alineación oficial del equipo 'myrkynjuojat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zuzuniakos Alineación oficial del equipo 'zuzuniakos' en el partido 1 - 1 myrkynjuojat Alineación oficial del equipo 'myrkynjuojat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zuzuniakos

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Dias Ntouvaridis va pentinar un córner cap al segon pal que Luciano Iermano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Polizois Kalliatakis del zuzuniakos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): zuzuniakos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Dias Ntouvaridis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

myrkynjuojat

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de myrkynjuojat va ser finalitzada des de l'esquerra per Joona Järvinen al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de myrkynjuojat Timo Hietala va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 83 minuts de joc, Timo Hietala, corrent com un esperitat, superà primer Agamemnonas Grafiotis per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): August Husty va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Jukka Tenhovirta que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jamil Hamizadeh de myrkynjuojat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timo Hietala de myrkynjuojat es va guanyar la targeta groga merescudament.