Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307067

Amistoso (Int., RC) 731307067 Información oficial sobre el partido 731307067 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

ASV33 Alineación oficial del equipo 'ASV33' en el partido 1 - 4 Ukonpellontien Smirklaajat Alineación oficial del equipo 'Ukonpellontien Smirklaajat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASV33 Alineación oficial del equipo 'ASV33' en el partido 2 - 0 Ukonpellontien Smirklaajat Alineación oficial del equipo 'Ukonpellontien Smirklaajat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASV33

Goles Goles

  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): Una falta al minut 79 va proporcionar un lliure directe al ASV33. Emre Arığ va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 113 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Han ter Berg que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Armando Aandeweg de ASV33 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ASV33, Jean-Marie Saenredam, col·locà la pilota just a les mans d'en Toni Kaappola. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Han ter Berg de ASV33 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ASV33 Marco Tovani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Toni Kaappola. El marcador continuava 1 - 3.

Ukonpellontien Smirklaajat

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El porter de Ukonpellontien va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kalle Silván va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ukonpellontien va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 史生 (Fumio) 岡島 (Okajima) va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 115 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ukonpellontien va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 115, però en Janne Mustaniemi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 117 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ukonpellontien va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomi Pehkonen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaakko Pohjaranta de Ukonpellontien es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomi Pehkonen de Ukonpellontien amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Emil Asplund va clavar el 1 - 2 per a Ukonpellontien amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Ukonpellontien, Markus Martinmäki, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Petrik Karp anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 4 per a Ukonpellontien.