Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306940

Amistoso (Int., RC) 731306940 Información oficial sobre el partido 731306940 en Hattrick

08.05.2024 15:45:00

Setaregan-Sudaru Alineación oficial del equipo 'Setaregan-Sudaru' en el partido 1 - 2 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Setaregan-Sudaru Alineación oficial del equipo 'Setaregan-Sudaru' en el partido 0 - 1 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Setaregan-Sudaru

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): Rafael Mila va deixar patent la seva inexperiència al minut 3, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Danial Moftabadi va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a sesu.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mohsen Bahreini va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reza Amjad de sesu es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

De Que Planeta Viniste

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Paco Orozco que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Clemente Cubero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Planeta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Felipe Montaña, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Antonio Cesano va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guerau Circuns, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.