Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306542

Amistoso (Int.) 731306542 Información oficial sobre el partido 731306542 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

arrancatapinos de Oviedo Alineación oficial del equipo 'arrancatapinos de Oviedo' en el partido 1 - 3 Adidas Football Club Alineación oficial del equipo 'Adidas Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arrancatapinos de Oviedo Alineación oficial del equipo 'arrancatapinos de Oviedo' en el partido 1 - 0 Adidas Football Club Alineación oficial del equipo 'Adidas Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arrancatapinos de Oviedo

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Cameron Bauer, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a arrancatapinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Cameron Bauer, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Lino Miguel Valle, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Adidas, però Vittorio Verdone no va poder encertar el xut.

Adidas Football Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Adidas agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giorgio Fraulini amb mestria.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Francesco Cincindella de Adidas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Adidas va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vittorio Verdone, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Adidas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mauro Pentola s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.