Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306399

Amistoso (Int., RC) 731306399 Información oficial sobre el partido 731306399 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido 2 - 3 FC Aarebrügg Alineación oficial del equipo 'FC Aarebrügg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido 2 - 0 FC Aarebrügg Alineación oficial del equipo 'FC Aarebrügg' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ale

Goles Goles

  • 110 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va proporcionar un lliure directe al F.C.. Alfredo Vargas va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 104 Minuto 66 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Alfredo Vargas va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a F.C.: 2 a 3 al minut 66.

FC Aarebrügg

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Joaquim Jesus de Aarebrügg va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ludovico Giannarelli encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ramsès Puigcortina anotar per a Aarebrügg el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Aarebrügg va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Yannig Tillet, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Aarebrügg van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Efstratios Kakitsis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Efstratios Kakitsis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raoul Villar, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Efstratios Kakitsis va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yannig Tillet de Aarebrügg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.