Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306190

Amistoso (Int.) 731306190 Información oficial sobre el partido 731306190 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Real Ingaunia Alineación oficial del equipo 'Real Ingaunia' en el partido 1 - 1 Braun-Weiß Barsbüttel Alineación oficial del equipo 'Braun-Weiß Barsbüttel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Ingaunia Alineación oficial del equipo 'Real Ingaunia' en el partido 2 - 0 Braun-Weiß Barsbüttel Alineación oficial del equipo 'Braun-Weiß Barsbüttel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ingaunia

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ingaunia contenien la respiració mentre en Kjell Uvsløkk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Braun-Weiß. La jugada d'estratègia del Ingaunia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kjell Uvsløkk va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 225 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Hershor Bregu es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlo Massari per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lion Angerberg va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuliano Pivetti de Ingaunia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Asara de Ingaunia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Braun-Weiß Barsbüttel

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Sepp Weckhorft va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Braun-Weiß i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hendrik Kramer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Braun-Weiß van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Fen Bosch va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Braun-Weiß va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jens Wagmann, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrico Hagenbeck de Braun-Weiß va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harald Kiener de Braun-Weiß la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.