Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306113

Amistoso (Int., RC) 731306113 Información oficial sobre el partido 731306113 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 7 - 0 FC swindle Alineación oficial del equipo 'FC swindle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 8 - 0 FC swindle Alineación oficial del equipo 'FC swindle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. LORENZO DE ALMAGRO

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ignacio Ortega de LORENZO aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): En Nicolás Alberola va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 16 minuts, el tirador de faltes del LORENZO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Ortega, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LORENZO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Ortega progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Ortega, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a LORENZO.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan LORENZO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Néstor Outeda des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de LORENZO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Reinaldo del Páramo augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Aburto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Ortega. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC swindle

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Leopold Kovár va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!