Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306092

Amistoso (Int.) 731306092 Información oficial sobre el partido 731306092 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido 1 - 4 Jong Boys 1983 Alineación oficial del equipo 'Jong Boys 1983' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido 1 - 1 Jong Boys 1983 Alineación oficial del equipo 'Jong Boys 1983' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,1 % 58,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Futbolin

Goles Goles

  • 139 Minuto 88 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Telmo Juárez van servir per superar a l'últim defensor, en Luca Kraaijkamp. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de C.F.Futbolin cantant "Telmo Juárez selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F.Futbolin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Mariategui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Telmo Juárez va deixar a Luca Kraaijkamp assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Telmo Juárez va marxar de Luca Kraaijkamp en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de C.F.Futbolin van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Saturio Molviedro de C.F.Futbolin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jong Boys 1983

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de JB '83 va ser finalitzada des de l'esquerra per Luke Debono al minut 26. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): JB '83 va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gustav Nyhult va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): En Luka Komljenović va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 89 minuts, Sergi Dekanoidze va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Luka Komljenović de JB '83 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.