Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305886

Amistoso (Int., RC) 731305886 Información oficial sobre el partido 731305886 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Gol D Roger Alineación oficial del equipo 'Gol D Roger' en el partido 6 - 4 Power SHFC Alineación oficial del equipo 'Power SHFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gol D Roger Alineación oficial del equipo 'Gol D Roger' en el partido 4 - 0 Power SHFC Alineación oficial del equipo 'Power SHFC' en el partido
Tiene suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gol D Roger

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Roger aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Isaac Usategui va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Roger van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Juan Munilla que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Jordi Ramon Bufalà va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Roger contenien la respiració mentre en Paco Pereş s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 122 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raúl Marco de Roger aconseguir un gol al minut 107 que posava per davant els locals: 5 - 4.
  • 133 Minuto 113 (Gol por la derecha): Amb 113 minuts jugats, en Paco Pereş va augmentar l'avantatge de Roger a 6 - 4 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jordi Ramon Bufalà va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pablo Ganeroso, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 112 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 112 en Isaac Usategui ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jordi Ramon Bufalà el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Power SHFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Roger. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 夏 (Xia) 天华 (Tianhua) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Power es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 9.
  • 170 Minuto 50 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Alfredo Marín Valle al minut 50 va permetre a Power prendre avantatge per 1 - 2.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Giacomo Manighetti des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 137 Minuto 106 (Gol evento especial extremo + rematador): 范 (Fan) 京轶 (Jingyi) va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 106 de joc. Giacomo Manighetti es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Power va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giacomo Manighetti va sortir per sobre el travesser.