Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305569

Amistoso (Int.) 731305569 Información oficial sobre el partido 731305569 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Alma Boricua Alineación oficial del equipo 'Alma Boricua' en el partido 1 - 2 INTERKIRK Alineación oficial del equipo 'INTERKIRK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alma Boricua Alineación oficial del equipo 'Alma Boricua' en el partido 0 - 3 INTERKIRK Alineación oficial del equipo 'INTERKIRK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma Boricua

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Malte Sedgård va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Boricua, Jorge Pujol, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boricua va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Seltiel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Boricua va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en 陸 (Luk) 曉明 (Xiaoming) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joonas Hyökki no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ezequiel Frutos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

INTERKIRK

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Moisés Barbosa posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Jorge Pujol es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Maciel Fernandes per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 47 passava a ser 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diego Pirruccio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moisés Barbosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): INTERKIRK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Joonas Hyökki va quedar-se sol davant el porter Ivan Potel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Diego Pirruccio va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alaa Khacheek al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.