Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305552

Amistoso (Int., RC) 731305552 Información oficial sobre el partido 731305552 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

F.C. Antifa Alineación oficial del equipo 'F.C. Antifa' en el partido 3 - 2 Kimmy FC Alineación oficial del equipo 'Kimmy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Antifa Alineación oficial del equipo 'F.C. Antifa' en el partido 3 - 1 Kimmy FC Alineación oficial del equipo 'Kimmy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Antifa

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Marian Chelaru va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Antifa va ser Mikel Sagasta.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Passats 88 minuts, Sergio Guaso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Antifa es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Nadji El-Inani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Elvin Tağızadə va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Toni Ross per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Elvin Tağızadə va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Sergio Guaso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Blair Cain de Antifa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Guaso de Antifa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kimmy FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dominic Nordgård va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michael Mwala de Kimmy va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Fergus Shannon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dariusz Zieja va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Michael Mwala quasi aconsegueix empatar per Kimmy al minut 74, però Dariusz Zieja va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Kimmy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Gabriel Kaboyonga va quedar-se sol davant el porter Dariusz Zieja, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mattias Knölskog de Kimmy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Max Börjesson.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Max Börjesson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.