Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305525

Amistoso (Int.) 731305525 Información oficial sobre el partido 731305525 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Smolkov Alineación oficial del equipo 'Smolkov' en el partido 3 - 6 Torcuato F.C Alineación oficial del equipo 'Torcuato F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Smolkov Alineación oficial del equipo 'Smolkov' en el partido 1 - 3 Torcuato F.C Alineación oficial del equipo 'Torcuato F.C' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smolkov

Goles Goles

  • 102 Minuto 19 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Smolkov van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Zdeněk Smolka en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Smolkov una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Radek Stavjaňa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 29.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Hansjürg Gervasoni s'emportà una gran ovació del públic local al minut 48, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Michal Hajn va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Zdeněk Smolka, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Liran Mazeh de Smolkov va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Torcuato F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Berke Günan va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 11 (Gol de falta): Passaven 11 minuts quan en Berke Günan va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Torcuato va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mick Pétillon, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 en Siegfried Plörre va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bruno de Sousa podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 4 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Torcuato l'avantatge per 3 - 5. Bruno de Sousa en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Justo Lozano, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Luděk Palek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Justo Lozano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Berke Günan al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.