Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305171

Amistoso (Int., RC) 731305171 Información oficial sobre el partido 731305171 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

BlacKBullS Troya Alineación oficial del equipo 'BlacKBullS Troya' en el partido 5 - 2 Baardegem united Alineación oficial del equipo 'Baardegem united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlacKBullS Troya Alineación oficial del equipo 'BlacKBullS Troya' en el partido 2 - 0 Baardegem united Alineación oficial del equipo 'Baardegem united' en el partido
Tiene bastante suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlacKBullS Troya

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Radim Menčík va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tadeáš Selucký la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 26, en Tadeáš Selucký la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Emil Michalík que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Josef Kuřátko va incrementar l'avantatge de BlacKBullS amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Jakub va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 67.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de BlacKBullS van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Radim Menčík augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): BlacKBullS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emil Michalík en un 1 contra 1 amb el porter Jerôme Vanhoecke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tadeáš Selucký per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jerôme Vanhoecke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Radim Menčík, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josef Kuřátko de BlacKBullS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Baardegem united

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Fabricius Poelaert va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gene Claes, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Gene Claes va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baardegem va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yessin Verborgh, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Baardegem, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Gene Claes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Georges Troonbeeckx va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Paul Dobias.