Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305156

Amistoso (Int.) 731305156 Información oficial sobre el partido 731305156 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

Atuttacallara Alineación oficial del equipo 'Atuttacallara' en el partido 2 - 6 x power plant Alineación oficial del equipo 'x power plant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atuttacallara Alineación oficial del equipo 'Atuttacallara' en el partido 1 - 6 x power plant Alineación oficial del equipo 'x power plant' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atuttacallara

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Atuttacallara aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Marco Sindico va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Andrea Brunori de Atuttacallara va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimo Frittelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tonio Farnesi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Víctor Eusa va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Eusa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Eraldo Tavernini de Atuttacallara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Cristian Botterini de Atuttacallara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tonio Farnesi.

x power plant

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Marinko Tatić va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Dinu Mareş, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, PLN es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Aldric Bouriez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tony Jespers la va rematar Massimo Gattuso amb una magnífica volea que va fer pujar per a PLN el 1 - 3.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, PLN va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kleanthis Ioannakis, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dinu Mareş, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dinu Mareş de PLN l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Dinu Mareş va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Massimo Gattuso ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Dinu Mareş el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marinko Tatić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.