Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305143

Amistoso 731305143 Información oficial sobre el partido 731305143 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Sobrerriba F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobrerriba F.C.' en el partido 1 - 1 FC Serrallonga Alineación oficial del equipo 'FC Serrallonga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sobrerriba F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobrerriba F.C.' en el partido 2 - 0 FC Serrallonga Alineación oficial del equipo 'FC Serrallonga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sobrerriba F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Abd El Mouezz Moghazi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sobrerriba, un peu providencial d'en Toni Teixidó va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Antonio San Juan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Amós Moro del Sobrerriba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tyge Meldgaard va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amós Moro va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Jaume Feixó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amós Moro de Sobrerriba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Serrallonga

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Serrallo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Chema Gallardo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Aksel Svare va superar els defenses rivals per velocitat al minut 11 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Teodoro Chapeu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Serrallo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Serrallo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hernán Chapeu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serrallo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abundio Vilar de Santos va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Aksel Svare, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hernán Chapeu de Serrallo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.