Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305123

Amistoso (Int.) 731305123 Información oficial sobre el partido 731305123 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 1 - 5 Animal Kingdom Alineación oficial del equipo 'Animal Kingdom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 0 - 2 Animal Kingdom Alineación oficial del equipo 'Animal Kingdom' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Silo Hipólito de Topornices va demostrar les seves habilitats al minut 32 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benet Lobo Campos va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Iraklis Tsoumadas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Topornices van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Benet Lobo Campos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Hatz Larratza va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Desprat, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benet Lobo Campos de Topornices amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Animal Kingdom

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Luka Hemsley de Kingdom va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jordi Antoni Moll que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Passaven 31 minuts quan en Alexandru Peştean va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dave Bailey de Kingdom l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Lawrence Powell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 1 - 4 per a Kingdom.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Kingdom va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alexandru Peştean, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Luka Hemsley va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luka Hemsley. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.