Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305068

Amistoso (Int., RC) 731305068 Información oficial sobre el partido 731305068 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Team NISKALAUKAUS Alineación oficial del equipo 'Team NISKALAUKAUS' en el partido 5 - 4 Real Fefiñans Alineación oficial del equipo 'Real Fefiñans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team NISKALAUKAUS Alineación oficial del equipo 'Team NISKALAUKAUS' en el partido 2 - 1 Real Fefiñans Alineación oficial del equipo 'Real Fefiñans' en el partido
Tiene bastante suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team NISKALAUKAUS

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Simo Hautala s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mika Palanne va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): NISKALAUKAUS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aleksi Noki va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ricardo Hoyos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Simo Hautala de NISKALAUKAUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mika Linke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de NISKALAUKAUS, Aleksi Noki, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Sampo Paavolainen de NISKALAUKAUS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ricardo Hoyos en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antti Syrjä va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Simo Hautala de NISKALAUKAUS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de NISKALAUKAUS, Vesa-Matti Jouppila, col·locà la pilota just a les mans d'en Ricardo Hoyos. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de NISKALAUKAUS Eemeli Huhtanen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ricardo Hoyos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Real Fefiñans

Goles Goles

  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Román Cáceres va acabar en una passada genial cap al jugador de Fefiñans Ivo Chávez, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Fefiñans la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 274 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11, Ernesto Segovia de Fefiñans va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 237 Minuto 94 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aldán Merí estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vicente Canoura, als 94 minuts, va fallar per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Fefiñans Oxel Ginard no va cometre cap error en el seu llançament de penal. James Emms es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José María Velasco Pando xutant per a Fefiñans va fer anar la pilota just on la volia, però James Emms, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fefiñans Carlos Cervelón va intentar enganyar James Emms amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Aldán Merí anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Fefiñans.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fefiñans, Vicente Canoura, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alejandro Abajo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, James Emms va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Fefiñans i 5 - 4 al marcador.