Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304936

Amistoso 731304936 Información oficial sobre el partido 731304936 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

FC Babylonia Alineación oficial del equipo 'FC Babylonia' en el partido 0 - 4 Maginot Line Alineación oficial del equipo 'Maginot Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Babylonia Alineación oficial del equipo 'FC Babylonia' en el partido 1 - 0 Maginot Line Alineación oficial del equipo 'Maginot Line' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Babylonia

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): Al minut 6 un refús amb el peu d'en Enric Silvestre va anar a parar als peus del Ignacio Adán que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 204 Minuto 56 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Babylonia. Rafa Ramírez el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Maginot Line

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Maginot era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Costabella va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aleix Vinyas arribés a peus de Serafín Pleyán, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Maginot el 0 - 2.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Albert Rigol va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 3 per a Maginot.
  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Albert Rigol rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de 吴 (Wu) 宇欽 (Yuqin), atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Maginot, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Serafín Pleyán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maginot va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Costabella va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Bastien Rinard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Maginot va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Maginot van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però David Esteíbar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Bastien Rinard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Maginot que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.