Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304874

Amistoso (Int., RC) 731304874 Información oficial sobre el partido 731304874 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 4 - 1 netherlands salar Alineación oficial del equipo 'netherlands salar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 6 - 0 netherlands salar Alineación oficial del equipo 'netherlands salar' en el partido
Tiene mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de Marcelino

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Jason Aldred va donar a Marcelino un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en 康 (Yasushi) 千葉 (Chiba) ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marcelino es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eudon Bakedano es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Marcelino va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Muñoz des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Marcelino va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Felipe Portocarrero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Marcelino per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Muñoz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Pérez per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Magnani va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

netherlands salar

Goles Goles

  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): En Yashar Zisalah va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Arshia Majdi va encarar al porter al 21, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Soroush Najjar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Paco Peiró Amo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Yashar Zisalah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tadeu Zanoncini de netherlands va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.