Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304654

Amistoso (Int., RC) 731304654 Información oficial sobre el partido 731304654 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

Blues Poznań Alineación oficial del equipo 'Blues Poznań' en el partido 2 - 3 EMERITA AUGUSTA CF Alineación oficial del equipo 'EMERITA AUGUSTA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blues Poznań Alineación oficial del equipo 'Blues Poznań' en el partido 2 - 0 EMERITA AUGUSTA CF Alineación oficial del equipo 'EMERITA AUGUSTA CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blues Poznań

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Moril de Poznań es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Poznań, Henri Ristioja, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Poznań, Wojciech Flisiński, col·locà la pilota just a les mans d'en Jayro Pancorbo. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Lutz Kierberg de Poznań va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nikola Sekereš va xutar fora per a Poznań, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Poznań Mikael Leemhuis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jayro Pancorbo. El marcador continuava 2 - 2.

EMERITA AUGUSTA CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Henri Ristioja, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tuomas Törönen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Bence Betkó, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Tuomas Törönen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Henri Ristioja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): EMERITA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Paul Mateso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Kamil Nowosielski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Carlos Calonge de EMERITA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Henri Ristioja en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carlos Álamo de EMERITA anava molt fort i col·locat però Henri Ristioja no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Esteban Guercolata de EMERITA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Tuomas Törönen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a EMERITA.