Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304607

Amistoso (Int.) 731304607 Información oficial sobre el partido 731304607 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC Borussia Brasov Alineación oficial del equipo 'FC Borussia Brasov' en el partido 2 - 2 Sin-Hon Alineación oficial del equipo 'Sin-Hon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Borussia Brasov Alineación oficial del equipo 'FC Borussia Brasov' en el partido 2 - 1 Sin-Hon Alineación oficial del equipo 'Sin-Hon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Borussia Brasov

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Octavian Dănăşel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 81. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Tiberiu Niţă va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Borussia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jérémy Lemaître en un 1 contra 1 amb el porter Shafiq Tayara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tadeusz Marunowski de Borussia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Octavian Dănăşel que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tobias Promenade no va ser aprofitada per en Octavian Dănăşel que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Sin-Hon

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Sin-Hon va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Vilhelm Hein.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Sin-Hon va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Prietautas Vėbras, amb un xut sec des de la dreta.