Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303697

Amistoso (Int., RC) 731303697 Información oficial sobre el partido 731303697 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Sobrada Alineación oficial del equipo 'Sobrada' en el partido 1 - 5 Hajrá Hungária Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Hajrá Hungária Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sobrada Alineación oficial del equipo 'Sobrada' en el partido 2 - 7 Hajrá Hungária Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Hajrá Hungária Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sobrada

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Enrique Burkhart Pérez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): El Sobrada se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 65, en András Radics va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Santiago Interiana ja els havia advertit que el porter contrari, en Hugo Münn, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Antonio Luis Guiliz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Hajrá Hungária Club de Fútbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Lilian Astier va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hungária prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Zsombor Györki.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Hungária va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luciano Dimauro.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 56 minuts de joc, Edmund Krispl, corrent com un esperitat, superà primer Carlos Estirado per velocitat, i després el porter posant el 1 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Luciano Dimauro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Beni Detsch per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Edmund Krispl va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 29, i va passar la pilota a Beni Detsch, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quentin Raymann de Hungária va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Edmund Krispl va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.