Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303679

Amistoso (Int.) 731303679 Información oficial sobre el partido 731303679 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Generalerne Alineación oficial del equipo 'Generalerne' en el partido 5 - 2 Victoria Chirnogi Alineación oficial del equipo 'Victoria Chirnogi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Generalerne Alineación oficial del equipo 'Generalerne' en el partido 7 - 0 Victoria Chirnogi Alineación oficial del equipo 'Victoria Chirnogi' en el partido
Tiene mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Generalerne

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Passat el minut 20 de joc, Ingvar Johannesen facilitava les coses al Generalerne amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Generalerne va ser Gunnar Pedersen.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Gunnar Pedersen va donar a Generalerne un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Generalerne va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gunnar Pedersen va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Generalerne a 5 - 2. Giocondo Stefano va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gunnar Pedersen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Agner Talbro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Generalerne se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mitro Huopainen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Gunnar Pedersen va sorprendre Andrei German amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Conrad Langelund es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giocondo Stefano va fer una magnífica centrada, però la rematada de Conrad Langelund va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Victoria Chirnogi

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 en Nicolae Ionescu va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Laurenţiu Niculaie podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Victoria va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jonás Adriano Aleman, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Călin Mircea que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Victoria van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andrei Şerbănoiu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Guendisch de Victoria es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.