Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303673

Amistoso (Int.) 731303673 Información oficial sobre el partido 731303673 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido 3 - 1 Pędzące Marchewki Alineación oficial del equipo 'Pędzące Marchewki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido 4 - 0 Pędzące Marchewki Alineación oficial del equipo 'Pędzące Marchewki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basura Inmunda

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Valino va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 25 de joc. David Andrés Zárate es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Neelko van der Wel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Inmunda va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lutomir Majorkiewicz des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Julius Stengaard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En David Andrés Zárate del Inmunda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Inmunda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Władysław Chodzik en un 1 contra 1 amb el porter Orlindo Brandão, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Władysław Chodzik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jare Säikkälä va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En David Andrés Zárate es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lutomir Majorkiewicz de Inmunda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Julius Stengaard de Inmunda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pędzące Marchewki

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lucjan Garlej va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Daniel Kiełpiński va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Samu Kaarenoja va aconseguir desviar el seu xut a córner.