Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303575

Amistoso (Int., RC) 731303575 Información oficial sobre el partido 731303575 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido 6 - 7 Grêmio de Esportes Maringá Alineación oficial del equipo 'Grêmio de Esportes Maringá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido 2 - 0 Grêmio de Esportes Maringá Alineación oficial del equipo 'Grêmio de Esportes Maringá' en el partido
Tiene mucha potra 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rioja Soccer

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rioja va ser Roberto Canals.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Samuel Palanca, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rioja se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Hilari Cardoner del Rioja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Casiopeo Pando va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Pompeo Cortegiano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Roberto Canals va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rioja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Celma va estar a punt d'avançar els locals al minut 105 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Cuartas de Rioja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Sandoa Garcini de Rioja va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Samuel Palanca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Rioja.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rafael Blanco va xutar fora per a Rioja, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rioja Răzvan Rădulescu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pompeo Cortegiano. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Rioja, Casiopeo Pando, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rioja, Alfonso Romero García, col·locà la pilota just a les mans d'en Pompeo Cortegiano. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roberto Canals va xutar fora per a Rioja, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Juan Carlos Altuna va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 055 Minuto 137 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Pedro Celma va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rioja a la tanda de penals: 6 - 5!
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Simeon Toshev de Rioja va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Grêmio de Esportes Maringá

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Samuel Števko que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El G.E.M. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Luis Medina va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Bertolino Laranjeiras de G.E.M., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simeon Toshev en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Modou Bandaogo de G.E.M. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de G.E.M., George Gabrielescu, col·locà la pilota just a les mans d'en Simeon Toshev. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de G.E.M. Yehiel Hochenboim, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Simeon Toshev. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de G.E.M. Elia Coperchio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simeon Toshev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Angelomaria Auricchio de G.E.M. va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de G.E.M., Luis Medina, col·locà la pilota just a les mans d'en Simeon Toshev. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de G.E.M. Giovanni Tomaselli no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simeon Toshev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de G.E.M., Gontran Benech, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de G.E.M. Samuel Števko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simeon Toshev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.