Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303506

Amistoso (Int., RC) 731303506 Información oficial sobre el partido 731303506 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 1 - 2 Team Smile Alineación oficial del equipo 'Team Smile ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 3 - 0 Team Smile Alineación oficial del equipo 'Team Smile ' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Disidentes C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): David Coscarate va donar a Disidentes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Valverde va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Coscarate va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Josselyn Stienne va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Al minut 93 es va veure una gran oportunitat per a Disidentes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luka Malešević, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Team Smile

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Parham Vaez Ashtiani va acabar en una passada genial cap al jugador de Smile Hafid Chabri, que va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): En Wolf-Dietrich Döppe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 97 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Smile que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Coutiño, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Hafid Chabri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Smile sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hafid Chabri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 94 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Coutiño de Smile amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolf-Dietrich Döppe de Smile la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.