Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303456

Amistoso (Int.) 731303456 Información oficial sobre el partido 731303456 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

mladi narastaji Alineación oficial del equipo 'mladi narastaji' en el partido 1 - 0 KMN Baren Alineación oficial del equipo 'KMN Baren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mladi narastaji Alineación oficial del equipo 'mladi narastaji' en el partido 3 - 0 KMN Baren Alineación oficial del equipo 'KMN Baren' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mladi narastaji

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 56 minuts quan Miloš Matić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a narastaji.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vasilije Ivković va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Nemanja Ljubenović va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de narastaji.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): narastaji va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrej Majić en un 1 contra 1 amb el porter Niko Janc, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): narastaji va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Miloš Matić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52, Mateja Vujasinović arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nemanja Ljubenović de narastaji va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

KMN Baren

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Frederik Wildner quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Frederik Wildner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Maciej Unierzyński de Baren, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!