Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303406

Amistoso (Int., RC) 731303406 Información oficial sobre el partido 731303406 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

oceanart Alineación oficial del equipo 'oceanart' en el partido 0 - 2 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
oceanart Alineación oficial del equipo 'oceanart' en el partido 2 - 0 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oceanart

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Turi Begly va enviar un xut des de 40 metres al minut 79, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Alien CicranCranci

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, ACC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adrian Paşcalău es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sorinel Doican, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): ACC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 7 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Erik Nystad no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ACC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Laurenţiu Fărăoanu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Erik Nystad, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ACC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ACC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergiu Şerbănuţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Laurenţiu Fărăoanu de ACC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.