Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303380

Amistoso (Int., RC) 731303380 Información oficial sobre el partido 731303380 en Hattrick

07.05.2024 19:25:00

Viliam Team FC Alineación oficial del equipo 'Viliam Team FC' en el partido 0 - 5 FC Flying Owls Alineación oficial del equipo 'FC Flying Owls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viliam Team FC Alineación oficial del equipo 'Viliam Team FC' en el partido 1 - 1 FC Flying Owls Alineación oficial del equipo 'FC Flying Owls' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viliam Team FC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ville Ahva va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Rafael Bernuy de Viliam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samir Williams de Viliam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blahoslav Havalec de Viliam es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

FC Flying Owls

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Flying Fadi Husseini va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sameh Zein, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Mourad Arevyan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fadi Husseini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 71.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sameh Zein de Flying es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Hanna Hallani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flying va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fadi Husseini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Saïd Abdel Sater va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Samir Williams va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fadi Husseini de Flying es va guanyar la targeta groga merescudament.