Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303314

Amistoso (Int., RC) 731303314 Información oficial sobre el partido 731303314 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 2 - 3 borcha wizards Alineación oficial del equipo 'borcha wizards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 6 - 2 borcha wizards Alineación oficial del equipo 'borcha wizards' en el partido
Es un cenizo 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raúl Moudrid

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Moudrid va ser Jesús Freire.
  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): El Ozkar Aldaiaran va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Moudrid. 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Freire va entorpir al marcador d'en Pedro Bruhns per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Moudrid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ozkar Aldaiaran en un 1 contra 1 amb el porter Boris Senić, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Moudrid va gaudir d'un penal a favor al minut 47, però el jugador Ozkar Aldaiaran va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Boris Senić.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Joaquín Aceña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moudrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ozkar Aldaiaran va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Paz de Moudrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

borcha wizards

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Svetozar Bálint que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Zoltán Bálint que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 99 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mihajlo Radović que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a wizards.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 21, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 280 Minuto 108 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 108 per Danilo Stanojević va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mladen Kostić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mladen Kostić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Bato Veselinović de wizards va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.