Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303276

Amistoso (Int.) 731303276 Información oficial sobre el partido 731303276 en Hattrick

07.05.2024 21:00:00

Boca Ribbo Alineación oficial del equipo 'Boca Ribbo' en el partido 1 - 5 Huracan de Cai Alineación oficial del equipo 'Huracan de Cai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boca Ribbo Alineación oficial del equipo 'Boca Ribbo' en el partido 0 - 1 Huracan de Cai Alineación oficial del equipo 'Huracan de Cai' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boca Ribbo

Goles Goles

  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ribbo eren letals, i Francesco Scalone va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 5 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rodolfo Ríos Ríos es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Michael Currier va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Milton Phillipps el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Ribbo van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Akbar-Khan Rehman no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Huracan de Cai

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jacinto Cano que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Huracan.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mahmoud Rezzouq de Huracan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Mahmoud Rezzouq va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Huracan gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Albert Causanillas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Huracan van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Vadillos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ribbo. La jugada d'estratègia del Huracan per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Félix Pidal va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jacinto Cano de Huracan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Félix Pidal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Félix Pidal de Huracan es va guanyar la targeta groga merescudament.