Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303263

Amistoso (Int., RC) 731303263 Información oficial sobre el partido 731303263 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Alcanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcanadre C.F.' en el partido 2 - 1 Unter-Schmitten Alineación oficial del equipo 'Unter-Schmitten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcanadre C.F.' en el partido 3 - 0 Unter-Schmitten Alineación oficial del equipo 'Unter-Schmitten' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcanadre C.F.

Goles Goles

  • 110 Minuto 66 (Gol de falta): Alcanadre equilibrava els comptes al minut 66 quan en Leonel Tomey va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 120 Minuto 79 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Faustino Galván al minut 79, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Alcanadre i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pepelu Arcaya va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Uri de Vallescar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alcanadre va estar a punt de marcar quan Ibán Lema va fer una passada impressionant a Pepelu Arcaya, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alcanadre a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Grustán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Alcanadre per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Ignacio Gomis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Gomis de Alcanadre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avelino Terroso de Alcanadre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Unter-Schmitten

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): S G U agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hans Heinrich Voland amb mestria.