Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303119

Amistoso (Int.) 731303119 Información oficial sobre el partido 731303119 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

U.D. Atalaya Alineación oficial del equipo 'U.D. Atalaya' en el partido 3 - 1 Alpha-Centauri Alineación oficial del equipo 'Alpha-Centauri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Atalaya Alineación oficial del equipo 'U.D. Atalaya' en el partido 1 - 2 Alpha-Centauri Alineación oficial del equipo 'Alpha-Centauri' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,0 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Atalaya

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Velázquez Ibero de Atalaya aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Atalaya va ser Mario Alberto Mínguez Ochoa.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atalaya a 3 - 1. Antonio Luis Cillanco va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hernán Mariano Romero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Velázquez Ibero va rematar alt.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joel Van Thielen al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xavier Miravet va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Alberto Mínguez Ochoa de Atalaya es va guanyar la targeta groga merescudament.

Alpha-Centauri

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Alpha-Centauri al minut 33. Maurus Weekers va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Ian Coppens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Cyril Debauche va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jeremy Houtman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alpha-Centauri va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Félix Galloy que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.